Weight Loss at Home Easy

FAST ABS BURN in 14 Days (lose belly fat) | 5 minute Home Workout

Dit is u 5 minute intense vinnige oefening vir abs-brandwonde. Ek wil hê dat u dit elke dag vir 14 dae moet doen. Laat my weet hoe u aangaan in die kommentaar hieronder. Vir ‘n kans om soos hierdie ongelooflike vroue net hier te verskyn, merk my op u Instagram, u TikTok, of u kan ‘n volledige YouTube-resensie doen, wat net wonderlik is. Baie dankie. Ons is nou meer as 2 miljoen intekenare. Nogal mal, nè? Baie dankie. U het geen idee hoeveel dit vir my beteken nie. Dankie. Ek voel dat ek ‘n hele ander video moet doen om dankie te sê. Maar in elk geval, geen toerusting nodig nie. Dit is net 5 minute op die klok. Daar is ongelooflike musiek. Daar gaan ‘n atmosfeer wees. Ons gaan soveel pret hê met hierdie een. Die laaste ding voordat ons begin, is hier, Gymshark, binnekort bekend. Dit is die splinternuwe Adapt-reeks. Kyk môre op my Instagram om uit te vind presies wanneer dit begin. Dit is tyd om sweet te word. Kom ons doen dit. (timer pieper) Albei bene staan ​​vir my op. Begin net deur die maat van die musiek te vind. Een twee. Goed. Trek die maagspiere in. Geniet die maat. 45 sekondes elke oefening, kan u dit doen. 15. (timer pieper) Beide bene op, buig die voete, dit is bereik, reik. 15 sekondes. Komaan, hou aan stoot! (timer pieper) Laat sak die bene. Dit is bereik, reik, bereik. Sentrum, sentrum. Een twee drie vier. Sentrum, sentrum. Teddy, jy maak dit nie maklik nie. (timer pieper) Hande in ‘n diamantvorm onder u lae rug. Knars, twee, drie, vier, maak reg. Goed, probeer om u lae rug plat te hou. Kernspiere regtig styf. (timer pieper) Ongelooflike werk. Dubbelpoot tafel tafelblad. Vind die maat, ons het ‘n stel van honderde. Pomp, twee, drie, vier. Hou aan om vorentoe te kyk, hou aan asemhaal. Jy het dit. As jy kan, wil ek hê jy moet jou bene reguit maak. Goed, hou jou abs styf, haal asem. Amper daar. (timer pieper) Kom na viervoet. Ek wil hê jy moet die tone onder steek en lig. Dit is crunch, crunch. Trek die kern regtig vas, jy het dit. 10 sekondes. Jy is amper daar, kom aan. (timer pieper) Ongelooflike werk, nou in ‘n volle planke. Hou vas. Hou vas. 20 sekondes, trek die kern styf vas! Geen oorkoepelende agterkant nie. Niks hiervan nie. Geen boud te hoog nie. Jy is in ‘n reguit lyn. Die stertbeen is ingesteek. Die kern is dig, jy is amper daar. (timer piep) Woo! Jy het dit gemaak. Jy het dit verpletter familia! Moenie vergeet om op die knoppie omhoog te klik nie. Laat ons ook weet hoe u aangaan in die kommentaar hieronder. Dit is baie inspirerend om mekaar se kommentaar te lees en mekaar te antwoord. Ek probeer om soveel as moontlik van u opmerkings na te gaan, so stuur ‘n opmerking hieronder. Klik op subscribe as u dit nog nie gedoen het nie. Ek weet nie eers waarheen ons probeer kom nie. Ek het nooit gedink dat ek by 2 miljoen intekenare sou uitkom nie, so ek is heeltemal hier tevrede. ‘N Gesin van 2 miljoen mense. U het dit laat gebeur. U het geen idee hoeveel dit vir my beteken nie. Ek hoop regtig dat hierdie video's, hierdie gidse en net die goeie atmosfeer u help. Ek is so baie lief vir jou. Tot more vir nog ‘n tuisoefening.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button