Weight Loss at Home Easy

TIGHT TONED WAIST in 14 Days (burn fat) | 5 minute Home Workout

Dit is u 5-minute tuis-oefensessie. Ek wil hê dat u hierdie oefensessie vir 20 dae moet doen, en laat my weet hoe u aangaan in die kommentaar hieronder. Nou gaan ons net die uitslae vir ‘n oomblik bespreek. Neem ‘n oomblik om hier te kyk. Julle meisies kry ongelooflike resultate, en ek is so trots op julle. Vir ‘n kans om hier te verskyn, hoef u my net in ‘n Instagram-storie te merk. Of ‘n Tik Tok, met die hutsmerk #LillySabri. Of as u wil, kan u ‘n volledige YouTube-oorsig doen. Baie dankie. Voordat ons begin, Gelukkige Internasionale Vrouedag. As ‘n groot viering doen ons ‘n 24 uur-uitverkoping, plus meer. ‘N 24 uur verkoop hiervan op my webwerf. Dit is my LEAN-weerstandsbande. U sien, ek gebruik dit in bykans al my oefensessies. Natuurlik is my oefensessies moeilik sonder die groepe. Maar as u die ekstra gekke brandwond wil byvoeg, is dit wat u wil hê. Maak dus seker dat u my webwerf besoek. Die skakel is hieronder. Hulle is slegs 24 uur te koop, dus moet u dit nie misloop nie. Laat ons gereed wees om die middel te verbrand. Laat ons dit 5 minute op die klok doen. (timer pieper) Goed, ons kom in ‘n syplank. Lig, knars, lig, sak. (timer pieper) Goeie werk, kom nou in ‘n syplank. Lekker wyd met die voete. Terwyl ons val, trek ons ​​in die middellyf. Soos ons opkom, reik ons ​​uit. (timer pieper) Goed, kom nou op jou rug. Heel ondertoe gaan ons sywaarts reik. Een twee. (timer pieper) Ons gaan knars, regruk, laer lig. 10 sekondes. (timer pieper) Reguit na die ander kant. Kom ons gaan soek die nuwe maat. Een twee drie vier. (timer pieper) Goeie werk. Heel onder, knars. En laat val, een, twee, een, twee. Goeie werk, amper daar. (timer pieper) Goeie werk, ek beweeg heeltemal van die mat af. Hier draai, lig en sak. Goed, regtig knars oor die liggaam. Elmboog tot teenoorgestelde knie. Jy het dit. (timer pieper) Drie, twee, een, reguit wissel. Kom ons gaan. Goeie werk. (timer pieper) Goeie werk. Ons gaan u uitspook. Kom weer in daardie syplank. Tot op die hand en buig die onderkant van die been. Knars. (timer pieper) Goed, bring die bene mooi wyd. As ons afkom, knars ons in die middellyf en bereik ons. (timer pieper) Groot werk, ek is so trots op jou. U het dit verpletter, fam. Moenie vergeet om op die knoppie omhoog te klik nie. Klik ook op subscribe as u dit nog nie gedoen het nie. Ek is so trots op jou en hierdie ongelooflike reis wat jy aanpak. As u deel van hierdie gemeenskap is, beteken dit die wêreld vir my. Ek weet net nie wat ek sonder julle meisies sou doen nie. Lees al u kommentaar en die ondersteuning wat u vir mekaar toon. Die gesin wat ons saam geskep het, is ongelooflik. Ek is baie lief vir julle almal. Gelukkige Internasionale Vrouedag. Jy is ongelooflik. Dankie vir die kyk. Tot more vir nog ‘n tuisoefening.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button