Weight Loss at Home Easy

TOP 10 SMALLER WAIST EXERCISES (10 day results) | 5 min Workout

Dit is jou top 10 stywe afval tuis oefensessie. Dit is net 5 minute lank, ek kan waarborg dat jy die mees epiese brand in jou middel en in jou abs gaan voel. Ek wil hê jy moet dit vir 10 dae doen en laat weet hoe jy aangaan in die kommentaar hieronder. Jy kan ongelooflike resultate soos hierdie dames net hier kry. As jy nog nie ingeteken het nie, druk asseblief daardie subscribe-knoppie en druk ook die like-knoppie. Nou wil ek net praat oor iets waarmee ek weet almal van ons sukkel. Dit is heeltemal normaal. Opblaas. En ek wil jou vertel dat ek uiteindelik die mooiste, heerlikste oplossing geskep het om jou dermgesondheid, jou spysvertering, jou opgeblasenheid en jou velglans te verbeter, en dit is die Lean Greens. Ons het vroue die afgelope drie weke die splinternuwe Superfood Daily Greens laat toets, en die resultate was ongelooflik. Ek gebruik hulle die afgelope drie maande. My blaas is heeltemal onder beheer. My vel gloei soos dit nog nooit tevore was nie. Dit is propvol superkosgroente, pre- en probiotika, verteringsensieme en botaniese ekstrakte. Hierdie produk is so blimmin' goed en so blimmin' suiwer, dit is hoekom ek daaroor skree Want ek weet jy gaan mal wees daaroor. Ek weet dit gaan jou help. Jy meng dit letterlik net met water en dan… Dit smaak so lekker. Hoe smaak groente so lekker? Mango en pynappel geure. En hierdie word vandag bekendgestel, ouens. So as jy dit nog nie het nie, kyk na die beskrywingskassie en raak betrokke. Lief vir jou. Reg, kom ons werk uit. (oefentyd afteller piep) Goed ouens, begin net. Af op ons rug. Linkerknie gebuig. Regterbeen reguit. Kom al die pad op en weer terug. As dit te veel is? Volg daardie wysigings op die skerm of gebruik jou hand om jou ‘n bietjie op te help. (oefentydhouer piep) Ongelooflike werk. Ons gaan reguit na daardie ander kant toe. Maak regtig seker dat jy aan die bokant draai om in daardie skuins te slaan. (oefentyd afteller piep) Ongelooflik. Volgende wil jy jou vingerpunte by jou slape hê. Kom op en draai, en keer dan rigting. Moenie vergeet om asem te haal met hierdie een nie, ouens. Dit is moeilik. (oefentydhouer piep) Ongelooflik, bring daardie voete ‘n bietjie nader. Reik na links, na regs, middel middel. As jou nek seer is, maak asseblief seker dat jy daardie wysigings op die skerm volg. Jy reik net na die een kant, okay? (oefentyd afteller piep) Goed, van hier af neem jy jou linkerknie oor. Haal die linkerarm uit. Krap op, en verlaag. 10 sekondes ouens, dis al. (oefentyd afteller piep) Goed, reguit na daardie ander kant toe. Neem daardie been oor. Arm uit. (oefentydhouer piep) Sjoe, dit brand. Goed, jy gaan nou jou hande in ‘n diamantvorm onder die onderrug neem, en dan van daar af draai en reguit maak. Wissel die rigting af waarin jy draai. My god, ek kan nie my woorde uitkry nie. (oefentyd afskakelaar piep) Goed, neem daardie bene na die lug. Jy gaan die bene na onder fladder terwyl jy sak en dan weer terug op. Hierdie een is meer vir die abs, ouens. (oefentydhouer piep) Ongelooflik, maak daardie hande vry. Ons het nou ons fietse. Ons wil hierdie beweging stadig neem om seker te maak dat jy die elmboog tot by die teenoorgestelde knie draai. Haal regtig asem hiermee, ouens. Komaan, net een oefening oor na hierdie een. 10 sekondes! (oefentyd afteller piep) Ongelooflik, van daar af, bring jouself in sit. Ek wil hê jy moet so ver terugrol as wat jy voel jy kan. Draai van kant tot kant. Jy wil hê hierdie bewegings moet lekker en vinnig wees. Heupgewrig tot heupgewrig. Goed, laaste 10 sekondes. Ons gaan probeer om daardie bene op te lig en hulle reguit te maak. Kom ons gaan. (oefentydhouer piep) Drie, twee en een. Ag my god, ouens. Jy het dit absoluut verpletter. Ek hoop jy het daardie brand geniet. Waar het my Groenes gegaan? Moet asseblief nie vergeet as jy wil help om jou opgeblasenheid te verminder om daardie pragtige velglans te kry en net te help met jou algemene dermgesondheid nie? Hierdie babas is vir jou. Julle kan nie beter word nie, ouens, en hulle smaak ongelooflik. Ek het al aan hulle teug. Ek het eintlik ‘n paar oefensessies vandag verfilm, so dit het my daardeur gekry. Mm. Reg ouens, ek sien julle môre vir nog een. Moet asseblief nie vergeet nie, kyk na hulle in die beskrywingskassie, en ek is baie lief vir jou en ek hoop jy het daardie brand geniet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button