INNER THIGHS TONE in 14 Days | 6 minute Home Workout

Dit is jou ses minute oefensessie vir beeldhou en toon binne-dye. Ons brand in die spiere aan die binnekant van u dye. En glo my, jy gaan ‘n epiese brand voel. Laat my weet hoe u aangaan in die kommentaar hieronder. Geniet hierdie oefensessie. Om pret te hê daarmee. Geniet die musiek. En as u ‘n kans wil hê om net hier te verskyn. Al wat u hoef te doen is om my op Instagram te merk. Kom ook oor na Instagram om my te volg, want ek het ‘n ekstra oefensessie soos hierdie hardcore op my Instagram-bladsy. Geen toerusting benodig nie, maar as u ‘n ekstra brandwond wil hê, kan u handgewigte gebruik. Ek sal jou wys hoe om dit te gebruik. Moenie vergeet dat dit deel is van my weeklikse gratis tuisoefeninggids nie. U kan hierdie oefensessie dus doen met my ander oefensessies in langer vorm, wat in die afdeling vir snitlyste op my YouTube-kanaal is. Of as u dit op sy eie wil doen, kan u dit natuurlik ook doen. Dit gaan daaroor om u gelukkig te maak en om te oefen. Goed, maak gereed om die brand te voel. Kom ons doen dit. Dit gaan lekker wees. Neem die boonste been oor die onderkant. Op, pomp, sak. (musiek) Lig jou arm op om dit moeiliker te maak. Moeiliker. Ek sal gewig op die binneste dy plaas. Beginners, moenie dit doen nie. (tempo dansmusiek) (timer pieper) Vier, drie, twee, lig dit nou op. Lig, lig, sak, sak, vind die maat. (dans tempo musiek) Vir al hierdie oefeninge kan u ‘n gewig op die binneste dy plaas as u wil. (dans tempo musiek) (timer pieper) Verdubbel nou die tempo. Ons pomp. Dit is op, op. (tempomusiek) Vir die volgende oefening het u ‘n kussing of ‘n bal nodig as u een het. Kom. (tempomusiek) (timer pieper) Goeie werk! Plaas die bal of kussing tussen die binneste dye as u dit het. Indien nie, moenie bekommerd wees nie. Druk die binneste dye saam. Lig, sak, (tempomusiek) Hou aan om die binneste dye te druk! (tempomusiek) (timer pieper) Ongelooflike werk. Nou op jou rug. Hou daardie kussing dan, knieë gebuig. En druk los. (dans tempo musiek) Hou die kern styf. Kom, hou aan om te knyp, jy het dit. (tempomusiek) (timer-piep) Ongelooflike werk. Skil nou in ‘n brug op. Pomp, pomp Druk die dye inmekaar. (tempomusiek) Hierdie musieksnitlys is so goed. (dans tempo musiek) (timer biep) Goed. Nou wil ek hê jy moet vashou en druk. Druk 100% van u maksimum in. Hou die binneste dye bymekaar. Kom, druk hulle saam, buit en styf vas. (dans tempo musiek) (timer biep) Hou aan om te druk. Kom. Ongelooflike werk. Ons moet u nou uitklaar, na die ander kant toe. Lig, sak. Ons gaan die boonste been bo-oor haak. Lig, pomp, sak. (tempomusiek) (timer pieper) Goeie hysbak, laer. Lig, sak. Ongelooflik. Buig die voet, kry ‘n bietjie hoogte. Skakel die gewig aan as u wil. (tempo dansmusiek) (timer biep) Goed, hou dit nou op. Hou dit vas. Nou pomp, pomp. (tempo dansmusiek) Ek weet dit brand, maar ek weet jy het dit! (dansmusiek) Vyftien sekondes! (dans tempo musiek) (timer pieper) U het daardie kussing of bal nodig as u dit het. Binnedye bymekaar. Druk. U kan dit sonder doen, as u wil. Lig, sak. (tempomusiek) Druk daardie binnedye vas. Kom! (tempomusiek) (timer pieper) Ongelooflik! Tot sit om klaar te maak. Ek wil hê dat u na die onderarms moet kom. Die bal of die kussing tussen ons binneste dye in, en jy druk. Pomp, pomp. (dans tempo musiek) Nou hou ons. Druk! Kom, al die pad! (dans tempo musiek) (timer pieper) U het dit verpletter Familia! Ek is so trots op jou dat jy dit weer deur ‘n oefensessie gemaak het. Ek weet dat jy party dae nie lus is om op te daag nie. Vertrou my. Ek voel dit ook, maar ek weet dat jy altyd soveel beter sal voel as jy dit voltooi het. So ek is so trots op jou. Ek hoop jy is trots op jouself. Ek hoop jy voel selfversekerd en hou van die baasmens wat jy is. Ek is so baie lief vir jou. Ek sien jou môre vir nog ‘n tuisoefening.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button