LOSE ARM FAT in 2 weeks | 6 minute Home Workout

Die tuisoefening van vandag is ‘n verlies aan arm- en skouervet-oefensessie. Ons gaan ons arms en skouers versterk. Ek hoop jy is gereed vir ‘n epiese brandwond. Al wat jy nodig het, is ligte gewigte of ‘n waterbottel. Dit is 6 minute lank. Ek is Lilly. Maak seker dat u op subscribe klik vir daaglikse oefenvideo's. U kan wonderlike resultate behaal soos hierdie dames. Merk my in jou Instagram-stories. U kan selfs ‘n volledige YouTube-resensie doen. Kom ons doen dit. Begin met ‘n spoedpons. Ons werk aan die skouers en die arms. Mooi vinnig. 30 sekondes op elke oefening. Goeie werk. 10 sekondes oor. Hou u arms voor u. Mooi en sterk. Ons hou 30 sekondes in. Kern regtig styf. 6 minute, maar glo my, dit gaan brand. Bring u arms na die kant toe uit. Ons gaan klein pompies hier doen. Halfpad draai ons die handpalms opwaarts. Draai die handpalms op. Kom ons gaan. Bring jou arms in. Ons slaan nou die lug op. U wil dit vinnig hou en aan die beweeg hou. Goeie werk. Ons het nou ‘n skouerpers. Kom op, dan laer terug. Asem uit as jy opkom, asem in, as jy sak. Is dit nie mal hoeveel dit binne ‘n kort tydjie kan brand nie? Bring u arms naby die liggaam. Bicep krul, dan W dit, na die kant toe. Regterarm voor jou. Die linkerarm is hier en doen bicep-krulle. Hou hierdie arm sterk. Jy kan dit doen. Amper daar. 5 sekondes. Ek weet jou skouers brand. Ongelooflik. Reguit na die ander kant. 5 sekondes. Komaan, hou aan stoot. Ongelooflike werk. Albei arms is af. Sit jou skouers terug. Kom op, en laer halfpad. Probeer om nie jou arms te swaai nie. Beheer die beweging. Handpalms kyk na mekaar. Kom op en draai. Ons doen nou triceps. Druk die skouerblaaie terug. Skop jou arms agteroor en buig. Hou albei op. Hou vas en druk. Jy het dit verpletter fam! Klik op die knoppie omhoog. Klik ook op subscribe. Ek laai daaglikse oefenvideo's op. Ek wil nie hĂȘ dat u dit misloop nie. U kan die oefensessies doen om fenomenale resultate te behaal. As u wil weet wat ek eet, kan u my video's wat ek eet in ‘n dag sien, of my kookboek gaan kyk. Die skakel na my kookboek is hieronder in die beskrywing. Dit is regtig bekostigbaar. U kan die kos wat ek daagliks sien, sien. Jy kan eet soos ek dit doen, as jy wil. Dit is lekker. So lekker. Tot more vir nog ‘n oefensessie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button