SLIM INNER THIGHS in 11 Days (thigh fat loss) | 8 minute Home Workout

Dit is u 11-minute, 11-dae innerlike dye-uitdaging. Ek wil hê dat u hierdie oefensessie vir 11 dae agtereenvolgens moet doen, geen toerusting benodig nie en ek kan waarborg dat hierdie area hier aan die brand gaan wees. U kan epiese uitslae soos hierdie dames net hier kry. Moenie vergeet om my op Instagram te tag vir ‘n kans om te verskyn nie. En moenie vergeet om my op Instagram te volg nie, want ek het ekstra bonusmoordenaars en moordenaaroefeninge op Instagram. Vertrou my, jy wil dit nie mis nie, Lilly Sabri. Voordat ons begin, kom daar volgende week iets fenomenaal en ek gebruik die woord nie ligtelik nie. Dit is ‘n baie, baie, groot samewerking met een van u gunsteling YouTubers, en dit is al wat ek gaan sê. En as u wil, kan u my in ‘n volledige YouTube-resensie merk, net so hier. Goed ouens, 11 minute op die klok, laat ons dit doen. (opgewekte musiek) Dus begin ons regtig breed in ‘n hurkposisie. U wil u knieë wyd oor u middelste toon hê en net van kant tot kant swaai. Hou u boude laag, bors oop, kernstyf. Nie veel om oor na te dink nie. Ouens, dit gaan brand, maar dit gaan ongelooflik voel. U het elke oefening 30 sekondes. ♪ As ek dit afneem, sal u my regtig hou ♪ ♪ Ek sal u beste vriendin wees ♪ ♪ Sy wil my net met ‘n quickie by die swembad slaan ♪ ♪ En ek is soos ja mevrou ♪ – Perfek , hou die knieë wyd en jy gaan net pols. Daar, 30 sekondes, wyd met die kniee, strak aan die bors, oop bors. ♪ 80 in ‘n 40 op Minerva ♪ ♪ Teef Ek is flyer as jou eksman ♪ ♪ Waarom jy so ekstra optree ♪ ♪ Laat my in jou afdeling ♪ ♪ Deur my gedagtes hardloop ♪ ♪ Ons het ‘n verbinding got ♪ Terug by die huis dieselfde ♪ ♪ Jou pop drink die heeltyd ♪ ♪ Jy wil net wegkom ♪ ♪ Kom spring op in my rit ♪ ♪ Twee goofies op die vlug ♪ ♪ Paar 40's op die agtersitplek ♪ – Jy het nou ‘n dubbele polsslag. As u opkom, ry u op die tone. Pols, pols, op. Meisie ek het ‘n vraag gekry ♪ – Hou die knieë wyd, moenie toelaat dat hulle vasgordel nie, okay? ♪ Wees jou beste vriend ♪ ♪ Sy wil my net met ‘n quickie by die swembad slaan ♪ ♪ En ek is soos ja mevrou ♪ ♪ Hoe jy my vir jou liggaam goedgekeur het ♪ ♪ Jy kan my dalk na ‘n ja-man verander ♪ ♪ O ja, 80 in ‘n 40 ♪ – Ongelooflik. As u weer hier bly, gaan u nou u linkervoet optel en weer terugplaas. ♪ Flyer as wat jou eks soos, o my god ♪ ♪ Ry totdat jou bene wil, o my god ♪ ♪ Kom ons gaan op ‘n afspraak soos, o my god ♪ ♪ As ek terug is van LA soos, o my god ♪ ♪ Oh my god, ja ♪ ♪ Sy dink nog steeds dat dit vreemd is, ja ♪ ♪ Ek het al hierdie aanhangers, sy is die enigste een wat ek wil hê, ja ♪ ♪ Beïndruk my met jou gedagtes ♪ ♪ Ek sal jou dalk na ‘n mamma wend, ja ♪ ♪ Jy kan u pensioen kry as u dit lank vir my werk ♪ – En direk na die ander kant toe en probeer voorgee dat u het, sê mense ‘n boek, maar ek gaan u gunsteling aandete sê, want ek is so lief vir kos, sit op jou kop en jy wil skaars beweeg, jy wil dit nie mors nie, okay? Bly op die grond, ja ♪ ♪ Ja of nee, hoe sou dit gaan ♪ ♪ Waar jou man ♪ – Ooh, die brandwond begin inskop. 10 sekondes. ♪ 1994, jy is nog steeds ‘n skrop ♪ ♪ Maar ek dink nog steeds nie dat jy weet hoe om lief te hê nie ♪ ♪ Maar ek het geweet dat as ek jou afneem ♪ ♪ Sou jy my regtig vashou ♪ – Goeie werk, bene nou nog wyer. U gaan regs van u kom en net daar pols. Goed, en u wil probeer om hierdie knie weer oor die middel toon te kry as u kan. ♪ Lyk so aantreklik ♪ ♪ O, jy het jou sin ♪ ♪ En dit laat my verswak ♪ ♪ Jy en jou styl ♪ ♪ So loop ♪ ♪ Dit word regtig te veel ♪ – Ongelooflike werk, aan die ander kant. Goed, jy het hierdie ouens, hou aan om te druk. Veg hierteen en niemand laat my voel soos u nie ♪ ♪ En niemand sit my liggaam op nie ♪ – 15 sekondes, halfpad. Dan het u een oefening oor om te staan, dan is ons op die mat. Kom. ♪ O, niemand doen dit beter nie ♪ – Goed, nou gaan ons met ‘n skuif van links na regs. Hou die boud laag, gewig deur die hakke, stadig en beheersd. Weereens, u het daardie gunsteling ete, ek gaan sê my kekerertjieburgers, want dit is wat ek vanaand maak, op u kop en u wil dit nie mors nie. ♪ God weet dat ek probeer weerstaan ​​♪ ♪ Maar jy trek my nader ♪ ♪ Ag, ek moet wegbly ♪ ♪ Maar laat my nie toe nie ♪ ♪ En niemand ♪ – Perfek, kom nou op die mat neer, jy ‘ gaan u linkervoet aan u regterbeen vassteek. Buig die voet, lig, sak. ♪ Gee my rillings soos u ♪ ♪ Ag, niemand doen dit beter nie Amazing – Ongelooflik, nou gaan ons uithou en pomp. Niemand doen dit beter nie – ek het jou gesê dit sal brand en dit is die kleinste bewegings, maar glo my, dit maak seer. Goed, julle maak dit dood, ouens, hou aan. ♪ En niemand laat my voel soos jy doen nie ♪ ♪ En niemand steek my liggaam aan die brand nie ♪ – Nou gaan jy regtig nie van my hou nie, maar jy gaan daardie been vashou en jy gaan probeer kom ‘ n bietjie hoër as jy kan. Elke keer as u voel dat dit val, krag kry, maak u rugsteun. Hou vas en druk die binneste dy, haal asem, trek die kern vas. (opgewekte musiek) ♪ O, niemand doen dit beter nie ♪ – Ooh, as jy nou na jou kant toe kom, gaan ons die bobeen van onder af weglig, dit ontmoet en afneem. Dit is dus een, twee, laer. ♪ Pop daai bottel dit is verby ♪ ♪ Dit is einde Oktober ♪ ♪ Champagne op die skouer ♪ ♪ Dit is my ontploffing ♪ ♪ Pop daardie bottel die hele nag ♪ ♪ Maar die gevoel bly inskop ♪ ♪ Bees met al die meisies ♪ ♪ Bullshit druipend ♪ – Ongelooflik, verander nou na die ander kant. Ons gaan dit letterlik net herhaal. Haak daardie been dus onder die een, lig en laat sak. (opgewekte musiek) Goed, gebruik nou al die krag om op te lig en te pomp. Kom julle, daar is nog net ‘n paar oefeninge oor. Pomp regtig hoog. (opgewekte musiek) 15 sekondes, hoër. ♪ Soos dat hulle enigiets na die tafel bring up (opgewekte musiek) – Goed, hou ‘n bietjie stil. Trek daardie krag, ons gaan op en ons hou vas. 30 sekondes hou ons sterk, ons druk die binneste dy, ‘ n bietjie hoër, ouens. Dan is daar een oefening oor, kom aan. U het 15 sekondes, laat ons hoër gaan. ♪ Druk die bottel die hele nag deur ♪ ♪ Maar die gevoel skop voort ♪ ♪ Bees met al die meisies ♪ ♪ Bullshit wat van die ketting af drup ♪ (opgewekte musiek) – Ooh, laaste oefening. Heel ondertoe. Goed, een, twee laer. (opgewekte musiek) nog een. U het dit verpletter, fam. Moet asseblief nie vergeet om die duim omhoog knoppie te slaan nie, druk ook subscribe. Glo my, jy wil dit nie misloop nie. Treffer is nou ingeteken. As u nog nie geteken het nie en u oefensessies doen, sal ek u vind en op daardie intekenaarknoppie druk. Ek is lief vir julle ouens. Tot more vir nog een. ♪ Gedink jy is regtig lief vir my ♪ ♪ Raai ek was verkeerd ♪ ♪ Gedink jy sou my nooit verlaat nie ♪ ♪ Raai ek was stom ♪

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button