LOWER ABS in 10 Days | 5 minute Home Workout Challenge

Dit is u tien dae laer abs oefensessie. Ons gaan ons hier op hierdie gebied toespits en vertrou my, ek sal die spiere binne net vyf minute laat brand , geen toerusting benodig nie. Laat weet ons asseblief hoe u aangaan in die kommentaar hieronder. 10 dae agtereenvolgens, net vyf minute. Moenie vergeet om my in u Instagram-stories te merk vir ‘n kans om te verskyn nie en volg my op Instagram vir meer oefenvideo's. Ek het soveel meer oefensessies wat super, baie uitdagend is op my Instagram-bladsy en as u wil, kan u ‘n volledige YouTube-oorsig doen, ouens , dit is wonderlik. Ook vir diegene wat vra hoe ek altyd so gons tydens my oefensessies. Dit is wat ek het. Ek het die Optimum Nutrition Pre-oefensessie, pienk limonade is my gunsteling geur en ek het dit vir al my vetverbrandingskardio's en sommige van my kernoefeninge , so dit is dit. Goed, laat ons aan die gang gaan. So u hande ondersteun u onderrug. U gaan met ‘n omgekeerde geknars gaan. Reguit die bene van daar af, fladder, een, twee, drie, vier. 30 sekondes op elke oefening, ouens. Dit gaan brand, maar jy het dit, kom nou. Ongelooflike werk, van daar af gaan jy een been regruk en dit is net asof jy letterlik fietsry en die ander knie na die bors bring. Hou die kern regtig styf. As u die boonste buikspiere ook wil tref, lig die kop, nek en skouers op. Van daar af is albei bene reguit, oop, naby. Trek die knieë in die bors. Ongelooflike werk, val van daar af op die vloer. O wee, ek het heeltemal afgegly. Albei bene is regop, van hier af gaan ons die bene reguit trek en dan weer terugtrek. Ongelooflike werk. Verbind die vingerpunte, kom in ‘n baie hoë knars, maak die elmboë wyd oop. Strek die een been uit, trek dit weer in. Hou die onderrug plat en haal asem. Ongelooflike werk, van daar af gaan jy die toon na onder tik en dan reguit maak, met die een kant vas. Dit is dus ‘n skêr in ‘n enkele beenstrek. Tik regs aan die ander kant en reguit. Ongelooflike werk, albei bene is nou af, trek regtig die kern mooi vas. U het ‘n mini-geknars in ‘n volledige regop sit. Ongelooflike werk, helemaal boontoe, rol terug na waar jy regtig, regtig, daardie kern voel inskop. Enkelbeenlig. Ontspan die skouers. Jy is nou so amper daar. Heel ondertoe. Ons is klaar met ons begin, hande onder die onderrug, knars en versterk, een, twee, drie, vier. Hou daardie bene nou reguit uit en fladder net. 10 sekondes, kom, jy is amper daar, dan is jy klaar. Julle het dit verpletter, moenie vergeet om die duim-op-knoppie te verpletter nie, druk ook op subscribe. Ons is meer as 1,5 miljoen, wat is dit? Baie dankie, eerlik. Ek weet nie eers wat die volgende doelwit is nie. Ek is net soos, ek woon nou net in wolk nege. Baie dankie, ouens. Ek is so lief vir jou, jy maak dit dood. Ek is so trots op jou, eerlik, asof jy so goed vaar. Dit is jy wat die harde werk doen en ek is so trots op jou en ek sien jou more vir ‘n lewendige oefensessie. Eintlik is die live oefensessie van more op Instagram, dus moenie vergeet nie. Kom oor, Lilly Sabri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button