10 min Killer Core Pilates Workout (Abs Fat Burn) | 7 Day Results

Hierdie 10 minute intense Pilate volle kern oefensessie gaan al die lae van daardie pragtige kern van jou werk. Ons gaan al die pad diep in jou diep, diep, diep kern transversale abdominis, en dan ook uit in die obliques. Die buitenste lae van die rectus abdominis, die ses pak. Jy hoef nie hieroor bekommerd te wees nie. Al wat jy hoef te doen is om my te volg en te weet dat ons wil fokus op daardie diep kernspiere wat aktiveer. Volg dus al die wenke wat ek jou gee. Wenk nommer een, naeltjie terug na die ruggraat. Jy weet dit reeds as jy my oefensessies gereeld doen. Wenk nommer twee, ribbekas af en in. Goed? En ek gaan julle vir die meeste hiervan op die spoor hou, net omdat baie van julle dalk beginners van Pilates is. Goed? 15 sekondes totdat ons begin. Jy kom al die pad af in lieg. So gering. Buig in die knieë, sprei jou boude wange. Ja, so vreemd soos dit klink. Steek daardie arms voor jou uit. Asem diep in, asem uit. Ek wil hê jy moet heeltemal terugrol in lieg. Wonderlik. Een been op teen 90 grade, die ander been op teen 90 grade. Plak daardie binne-dye aanmekaar. Reik nou daardie vingerpunte af na die tone toe. Jy gaan jou arms op en af ​​pomp. Pilates honderde. Asem in vir vyf pompe. Asem uit vir vyf. Onthou ribbekas af en in. Laer rug, plat in die mat -naeltjie terug na die ruggraat. Asemhaal. Goeie werk. Gaan dit goed, Teddy? Hou daardie oog kyk vorentoe Tussen jou dye. Steek jou ken teen jou bors asof jy hier ‘n bal onder jou nek hou . Hou dit een minuut elk aan die gang. Oefen. Dit is moeilik. Goeie werk. Van hier af. Vervleg jou vingers. Reik jou arms agter jou kop. Duim wat aan die vloer raak. Elmboë saam. Druk daardie ruggraat in. Laer rug plat in die mat, en hardloop daardie bene uit. 1, 2, 1, 2. Goed. Hou daardie onderrug plat. Hou jou ribbekas af. Hou aan om goed asem te haal. Hoe verder weg van jou liggaam, die bene is, hoe moeiliker is dit. Nader in. Dit is ‘n bietjie makliker op daardie kern. Hou aan daarmee. Hou daardie elmboë mooi styf na mekaar toe. Op die rigting, na wonderlik. Reik daardie vingerpunte af. Deur nou jou vingers na die mat in te grawe, bly jou linkerbeen stil. Jou regterbeen gaan reguit, op en rond in ‘n sirkel. Enkelbeen fietse. Hoe laer af, jy daardie been reguit maak, hoe moeiliker is dit. Goed, ek het jou gewaarsku. So as jy ‘n bietjie hoër reguit, is dit ‘n bietjie makliker. O dankie. Ruik jy my hare? Kan jy my, my hare ruik? My karist. Haai, woee. My kern is aan die brand. Hou so aan ouens. Amper daar. En as jy ‘n hondjie het wat jou aandag aflei, help dit regtig. Goed. Druk jou knieë in jou bors vir ‘n split sekonde. Alles reg. Reguit na daardie ander kant toe. Reguit, lig en rond. Meneer Aandagsoeker. Haai. Oe. Nek vryf. Ag, amper dat ek jou liefhet, maar ek moet uitwerk. Ek moet uitwerk. Muffin. Ja. Wonderlik. Jy gaan nou jou hand in ‘n diamantvorm neem. Dit is waar Teddy sy balans onder jou lae rug moet oefen . Lig daardie bene op. Soos jy oop- en toemaak, laat sak jy die bene af en dan weer terug. Jy maak nie hierdie maklike baba nie. Goed. Onthou om daardie ribbekas onder te hou. Hou aan asemhaal. Moenie opgee nie. Jy kan dit doen. Goed, kom ons hou aan die onderkant. Nou. Asemhaal. Asemhaal. Asemhaal. Ribbekat af. Kern styf en ontspan. Daar is ons. Beweeg nou na ons sy middellyf. Goed. So jou regterbeen is reguit. Jou linkerknie is heining. Van daar af gaan jy probeer om die hele pad op te kom, reguit te maak, te buig en weer terug af te kom. Jou doel is dus om jou elmboog aan die buitekant van die knie te kry. Komaan. Ons kan hierdie manier oor halfpad doen. Goed. Probeer nou die elmboog aan die knie raak. Terwyl jy reguit, gebuig, hou dit in kontak. 10 sekondes oor. Wonderlik. Reguit na daardie ander kant toe. Ek weet nie waarheen om my been reguit te maak nie. Goed, ons gaan hierheen. Goed. Kan ek my been uitsit asseblief? Goed. Dankie. Goed. Moenie vergeet dat die elmboog reguit en buig nie. Ek het. Ek is jammer. Multitasking hier. Probeer om jou elmboog aan jou knie te hou terwyl jy reguit en buig. Komaan, ons is amper daar. Wonderlik. Buig albei knieë. Hou jouself mooi en regop. Dit is asof jy ‘n marionet is wat deur ‘n tou opgetrek word. Rol terug na waar jy voel hoe jou kern inskop. Palms, na bo. En jou handpalms, die buitekant van jou hande, moet ek sê, rus op jou dye. Jy gaan vorentoe strek tot net oor jou knieë en terug. Wonderlike, wonderlike werk. Hou so aan vir my. Goed, so nou ken jy die beweging. Jy wil dit ‘n bietjie moeiliker maak. Soos jy opkruip, maak jy reguit en terug af. Asem uit, asem in. Ai, kom ouens, hou so aan. Ons gaan terug na laer ab, reguit hierna, okay? Al die pad af. Plaas jou hande terug in daardie diamantvorm. Onder jou lae rug het ons ‘n omgekeerde crunch. Pik nou daardie bene op na die lug, reguit in die mat. Goed. Ek slaan regtig in daardie lae abs hier, dink aan die wenke wat ek jou aan die begin gegee het. Goeie werk. Hou aan asemhaal. Ons kan dit nou al die lae van die kern doen, as daar een ding is wat Lily's happy gaan doen, is om jou kern te werk. Transformeer jou kern. Terloops, ouens, dit is net 10 minute. As jy my vollengte-programme, my volle lengte-oefensessies wil hê, moet jy by die maer-metode aansluit. Hou hulle daar. Goed? Maak daardie voete weer toe. Ek is jammer, muffin heeltemal op. Ons het ‘n laaste houvas. So jy gaan terugrol na waar jy voel hoe jou kern inskop. Hou dit daar. Betrek daardie kern bekkenbodem op en in. Ontspan daardie arms, ontspan daardie skouers, en haal net asem. Dit is jou laaste oefening. Ons gaan dit moeiliker maak in 6, 5, 4, 3, 2, 1, been op. En as jy voel jy kan ander been ook. Ontspan daardie skouers. Sjoe. Die maer metode, ouens, soos ek gesê het, dit is ‘n program van agt weke wat ontwerp is om jou in die beste vorm van jou lewe te kry. Daar is baie kern daarin, okay? Die transformasies wat ons in jou hele liggaam kry, jou ingesteldheid, maar regtig, regtig in daardie maagspiere, is fenomenaal. Kombineer treffer Sterkte en Pilates. Die skakel is hieronder. Ons gaan nog 10 sekondes met jou been reguit gaan as jy kan. Andersins hou hulle gebuig. 7, 6, 5. Voel daardie skud. Voel daardie skud. Vier, drie, kom nou. Twee en een. Sjoe. Ek wil hê jy moet gaan lê. Nou ouens, reik daardie arms op en oor die kop. As jy nie ‘n hond op jou bene het nie, maak jou bene ook reguit en gaan net met drie baie diep asemhalings deur die neus. Laat daardie ribbekas opvlam. En op die asem buite, uit deur die mond. Nog twee in en uit. Laaste een, asem in en uit. Julle het dit gemaak, julle, ek is so trots op julle. As jy dit geniet het. As jy my gratis oefensessies hier op YouTube geniet, al wat ek vra, net een guns, druk net daardie duim-op-knoppie. Dit help my regtig baie meer as wat jy weet, druk die duim-op-knoppie. Ek antwoord self op al die kommentaar. So as jy ‘n opmerking wil los, lees ek almal. Ek is so trots op julle. Baie dankie. En ja, van Teddy en ek sê totsiens. Ons is lief vir jou. Totsiens ouens.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button