5 MIN WARM UP – Slow Version – get ready for your workout / No Equipment I Pamela Reif

strelend je pepertje trok steden betrokken ja [Muziek] zo nee jong en zo mooi [Muziek] niet wat jezus waar is ook veel te koud [Muziek] het [Muziek] strengere mijn benen te preken [Muziek] gebouwd zo [Muziek] ik was juist [Muziek] [Muziek] hallo [Muziek] het [Muziek] een kind in het [Muziek] god verhuizen het [Muziek] is mijn gebreken ik het zo het [Applaus] wat [Muziek] wel het helaas ja ik het ja [Muziek] hierna oké [Muziek] toen ik het [Applaus] nl metalen ring komt op en kan dus ook wel buiten macho's tegen maud zoveel de disco oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy het zou een wat beste fly zondaar tassen [Muziek] nee bij [Muziek] is ja ze is deze puzzel [Muziek] boy [Muziek] bosman deze [Muziek] macho is de fly sangha is dan c [Muziek] deze dan muziek is in mijn oog [Muziek] wij daar al is daar zie ja [Muziek] nou ja hoe is de piek [Muziek] en en alles in een bij en alles door is jou [Muziek]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button