FLAT STOMACH in 1 Week (Intense Abs) | 7 minute Home Workout

Dit is u daaglikse uitdaging vir plat maag oefensessie. Ek wil hê dat u hierdie oefensessie vir 7 dae agtereenvolgens moet doen. Dit is net ‘n 7-minute oefensessie tuis. Geen toerusting nie. Laat weet my hoe u aangaan in die kommentaar hieronder. U kan epiese resultate kry soos hierdie dames wat my in hul Instagram-stories gemerk het. Sorg dat jy my op Instagram merk, om soos hierdie meisies te verskyn. Julle meisies blaas my letterlik weg! U het ook ‘n paar volledige YouTube-resensies gedoen. Volledige video's! Ek kan net nie meer my kop daaroor kry nie. Ek is so dankbaar, en ek is so trots op julle meisies. Moenie vergeet nie, om langdurige resultate te kry, moet ons ‘n positiewe gesonde lewenstylverandering aanbring. Ek beveel sterk aan dat u hierdie oefensessie met my vetverbrandingsoefeninge aanpak. Sorg ook vir voedsame, gesonde kos, en geniet net die reis. Laat ons begin. Ons gaan klap en weer afrol. 30 sekondes op elke oefening. Geen pouse nie. Dit gaan brand. Kom ons gaan. Kom lekker en laag tussenin. Ons is halfpad. Kom ons werk jou abs. Hande agter jou. Ons gaan nou jou bene reguit uitasem. Asem in as jy weer inkom. Kom, ons het dit. Verander na die ander kant. Kom ons gaan. Halfpad. Lê al die pad af. Kom hoog op, in ‘n knars. Ek wil hê jy moet na jou enkels reik. Hou hoog en kyk vorentoe. Goeie werk. Verleng u bene. Ons doen ‘n volledige oprol, dan ‘n klap. Nou doen ons dieselfde ding, maar jy kom skuins na vore. Gerig op die skuins. Sy kante verander. In ‘n stel van honderde. Ons bene is af. Kom hoog op in ‘n knars. Ons gaan die arms op en af ​​pomp. Hou aan vorentoe. Asem te haal. Presies dieselfde oefening, maar hierdie keer is jou bene op. Hou aan vorentoe. Maak dit bene reguit om dit moeiliker te maak. Fantastiese werk. Jou bene staan ​​op na die hemelruim en reik jou voete. Fietse is volgende. Jou bene is op, draai jou elmboog na die teenoorgestelde knie. Ons is amper daar. Halfpad. Kom sit op. Ons gaan saam met ‘n ander stel honderde. Maar hierdie keer in ‘n vaart. 2 oefeninge oor, kom. Lig die bene op en hou vas. 30 sekondes, dan is ons klaar. As u baie sterk voel, maak u bene reguit of laat sak u arms. Dit hang van jou af. Probeer u bene reguit maak vir die afgelope tien sekondes. Jy het dit geslaan. Moet asseblief nie vergeet om op die duim-op-knoppie te klik nie. Klik ook op Teken in as u dit nog nie gedoen het nie. Ons nader 1 miljoen intekenare! Ek weet nie eers wat om te sê nie. Ek is lief vir jou.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button